Grappe vinkällare

Drömmer du om att besöka en riktig vinkällare i Stockholm? Då ska du göra som oss och ta en tur till Grappe vinkällare. Är du en vinälskare precis som oss kommer du inte att bli besviken. Som bekant blir ett vin godare ju längre tid det får lagras. Men många har inte möjligheten att lagra sitt vin i sin bostad. Grappes affärsidé är att du kan hyra en plats eller två i deras vinkällare och på sätt lagra ditt eget vin. Hur bra låter inte det? Det ligger på Östermalm i Stockholm så du kan enkelt ta dig hit. De välkomnar både dig som privatperson och dig som företag.

Hur lagras vinet?

Grappes vinkällare har en lådförvaring på hela 400 kvadratmeter. Här finns alltså gott om plats för att lagra ditt vin. De vänder sig både till dig som söker tillfällig förvaring och dig som söker längre sådan. Alla viner registreras i en speciell vindatabas och du har möjlighet att beställa så många lådor som du vill. Du kommer även få tillgång till denna vindatabas när du blir medlem.

Hur blir man medlem?

Skulle du vilja bli medlem i Grappes vinkällare? Det går att skicka in en ansökan direkt via hemsidan. Du har då möjlighet att hyra ett visst antal platser för lagring av vin. Du kommer även få tillgång till olika events och de olika sällskapsrummen. Dessutom får du en medlemsnål och ett månadsbrev där du kan läsa om olika nyheter på Systembolaget och mycket mer.

Om du vill besöka vinkällaren Grappe

Vi var på besök i denna fantastiska vinkällare och du kan givetvis göra detsamma om du har vägarna förbi Stockholm. De har öppet varje måndag till lördag och uppdaterade öppettider finns alltid på hemsidan. Här kan du också se vilka röda dagar som de håller stängt för besök.