NOFO Wine bar

Vill du besöka en riktigt härlig vinbar ska du bege dig till NOFO Wine bar. Den är verkligen ett måste för alla vinälskare. Vi besökte denna vinbar för någon vecka sedan och fick en riktigt bra känsla så snart vi klev innanför dörren. Det ligger höga förväntningar i luften och man får verkligen intrycket av att detta är människor som kan sin sak. Och det är precis vad vi förväntar oss av en vinbar som ska räknas till Stockholms allra bästa.

Vad vi gillar med NOFO

Om vi börjar med designen och inredningen kan vi nämna den inbjudande och fina lokalen. Det är så otroligt mysigt och man känner sig varmt välkommen så snart man kliver in genom dörren. Man sitter ganska tätt på varandra vilket ger en känsla av gemenskap. Det faktum att köket och baren ligger så nära varandra bidrar också till detta. Många gånger vill man ha lite distans när man går ut och äter och provar viner men här är det precis tvärtom. Det känns inte jobbigt utan ger som sagt en känsla av gemenskap.

Maten och vinet

Det som vi älskar med NOFO är att vinlistan känns så otroligt välkomponerad. Dessutom serverar de vackra små tilltugg som nästan är för fina för att ätas upp. Vinlistan är en blandning av vitt, rött, rose och sparkling. De har inte det största utbudet i stan utan satsar mer på kvalitet. NOFO är för övrigt också ett hotell där varje rum har ett eget tema. Det finns till exempel ett New York-rum och ett Paris-rum. Om du är på besök i Stockholm kan du alltså både bo här och besöka vinbaren. Vad finns det då för mat att välja på? Jo, allt från hasselbackspotatis till mackor och räkor. De erbjuder även vinprovningar vid jämna mellanrum som du kan boka på hemsidan.