Om bloggen

Denna blogg skapades av tre vinälskande killar som helt enkelt tyckte att det fanns för lite information om viner och restauranger och barer i Stockholm på nätet. Istället för att vänta på att någon annan startade upp en blogg tog vi saken i egna händer. Vi bor själva i Stockholmsområdet och har som mål att testa så många olika barer och restauranger i Stockholm som vi bara kan.

Vin i alla dess former

Vi som skriver här älskar vin i alla dess former. Vi tycker det är otroligt kul att upptäcka nya viner från världens alla hörn, särskilt sådana som inte är så kända i Sverige. Förutom att gå på restauranger och barer och prova vin här hemma i Stockholm så försöker vi också resa på vinresor utomlands så ofta som det bara är möjligt. Än så länge har vi varit i Italien, Spanien, Frankrike och Österrike. Vi försöker alltid köpa med oss ett par olika viner hem och har på så sätt skapat vår egna lilla vinsamling som vi har tillsammans.

På den här bloggen kommer vi att recensera flera av de restauranger som finns i Stockholm. Vi försöker alltid att välja ut de som fokuserar mycket på vin och som även har en egen vinkällare. Det är en fantastisk upplevelse när du får ett vin som parats ihop med den maten som du beställer. När vi går på en restaurang tittar vi på de olika vinerna, maten och helhetsupplevelsen. Vi hoppas kunna ge dig en massa bra tips till din nästa Stockholmsresa.