Startsida

Är du en vinälskare precis som oss? Då har du kommit helt rätt! På denna sida kommer du nämligen kunna läsa om olika viner och barer och restauranger i Stockholmsområdet som fokuserar på just viner. Ett plus är så klart om de har sin egen vinkällare med en massa härliga alternativ.

Här på sajten kommer vi både berätta mer om de olika restaurangerna och barerna som finns i Stockholm och ge våra personliga omdömen. Vi försöker att vara ute och uppleva så många restauranger och ställen som möjligt så vi kan ge dig som läser vår åsikt om ett visst alternativ. Kanske ger vi dig tips på någon oupptäckt pärla som du annars skulle missat under din nästa tripp till Stockholm. På samma sätt kanske det finns något ställe som inte passar just dina preferenser. Det är sådan information vi hoppas kunna bidra med genom vår sajt.

Stockholm är en multikulturell stad och det märks verkligen när det kommer till både mat och dryck. Det betyder i sin tur att du hittar ett väldigt brett utbud av viner oavsett om du vill handla på Systembolaget eller om du besöker en restaurang. Vi är medvetna om att den personliga smaken skiljer sig väldigt mycket när det kommer till vin och det är bra att det finns någonting som passar alla. Sverige är ju inte direkt ett land som tillverkar vin själva men vi köper in massa olika alternativ. Vi kommer ge dig flera tips både för rött, vitt och roséviner.

En annan kategori som vi kommer att fokusera väldigt mycket på här på hemsidan är olika barer och även restauranger som specialiserar sig på vin. Att gott och passande vin är minst lika viktigt som måltiden man äter. Hoppas ni gillar sidan och varmt välkomna hit.