Bubbelvåffeljärn bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Observera att vissa länkar på vår webbplats kan vara affiliatelänkar, vilket innebär att vi får provision på ditt köp. Det låter oss fortsätta skriva artiklar som är gratis att läsa!

Är även du på jakt efter bubbelvåffeljärn bäst i test? Då har du jagat dig till rätt artikel! Nedan hittar du de bästa bubbelvåffeljärnen för otroligt snygga våfflor. Förutom att de ser otroligt snygga ut blir det också en godare smak.

Bäst bubbelvåffeljärn – en topplista


KitchPro bubbelvåffeljärn – bäst i test!

Ett svartvitt bubbelvåffeljärn från Kitchpro med färdiga våfflor i sig

+ Smidig och kompakt

+ Billigt

+ Snyggt resultat

– Kort sladd


Mest lätthanterliga: Select

Ett rosa bubbelvåffeljärn med sladd hängande

+ Kompakt design

+ Lampa som lyser när våfflan är klar

– Sladd för kort


För större våfflor: Bestron

Ett rosa bubbelvåffeljärn med färdig våffla inuti

+ Gör större våfflor

+ Skydd mot överhettning

+ Indikatorlampa för när järnet är varmt


Hur hittar man det bästa bubbelvåffeljärnet?

Att hitta det bästa bubbelvåffeljärnet är faktiskt ingen lätt uppgift. Den koreanska trenden som började för bara något år sedan har inte riktigt kommit ikapp i Sverige. Det gör att utbudet av bubbeljärn är ganska smalt här. Det finns såklart alternativ, men inte så många som man hade önskat.

Om du inte hittat det du önskar i vår topplista kommer här lite matnyttig information till hur du ska göra ett riktigt bra val!

Titta på sladdlängden!

Det är otroligt frustrerande att så många bubbelvåffeljärn har korta sladdar. Vi kan faktiskt inte förstå oss på det, men så är det i alla fall. Titta på sladdlängden och mät sedan hur lång sladd du hade behövt. Kanske inte en jättebra idé att köra förlängningssladd i köket nämligen.

Hur ser våfflorna ut?

Det är ingen hemlighet att de flesta köper bubbelvåffeljärn för att resultatet ser otroligt fint ut. Du med Pinterest har säkert sett det där, och det är så pass populärt för att det blir så snyggt. Se till att titta på hur våfflorna ser ut när de kommer ut ur järnet också, inte bara på vilken funktionalitet själva järnet har.

Hur gjorde vi vårt bubbelvåffeljärn test?

Vi inledde bubbelvåffeljärn testet med att spana in marknaden. Ganska snabbt kunde vi hitta några passande modeller, trots att utbudet är så himla litet här i Sverige. Vi valde de som var mest populära, och läste därefter på mer ingående om de. I produktbeskrivningarna kunde vi hitta dess för- och nackdelar, vilket är de vi också har på vår topplista.

För att avsluta artikeln behövde vi knåpa ihop en bubbelvåffeljärn bäst i test lista också. Den skrevs efter att modellerna rangordnats efter funktionalitet, hur våfflorna ser ut och prislapp.

Hej, mitt namn är Filip Karlsson. Jag är en passionerad matälskare och skribent som älskar att utforska nya smaker och recept från olika delar av världen. Jag har spenderat en stor del av mitt liv i köket och har en omfattande erfarenhet av matlagning. Bakgrund test