Integritets- och annonspolicy

Vi värnar om din integritet och vill ge dig bästa möjliga upplevelse och se till att du har glädje av vår service idag och i framtiden. Men för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen behöver vi också veta hur vi ska kunna förbättra vår tjänst. Därför samlar vi in vissa personuppgifter, läs mer om det nedan.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

  • Din IP-adress
  • Din geografiska plats (med hjälp av IP-adressen)
  • Ditt operativsystem
  • Vilken webbläsare och version du använder
  • Vilka sidor du besöker på den här webbplatsen

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex videos, bilder och artiklar). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Var skickas dina uppgifter?

Dina uppgifter skickas främst till Google, detta för att vi enklare ska kunna analysera våra besökare och kunna optimera hemsidan mer. Vi använder följande verktyg för att samla in data;

  • Google analytics
  • Google Search console

Annonspolicy

För att sajten ska kunna drivas måste vi tjäna pengar. Det görs genom annonser i form av annonslänkar. Det är så kallade länkar som ger oss en kickback när du gör ett köp via de. Då är inte längre spårningen i våra händer, utan istället hos den ägare till ehandelslänken du tryckte på. Vi jobbar med provision och får därför betalt när du genomför ett köp efter att ha klickat på en ehandels-länk någonstans på vår sajt.

Vi samarbetar också med Pricerunner, där får vi betalt varje gång någon klickar på länkarna.