Sladdlös stavmixer bäst i test – bästa sladdlösa stavmixern!

Observera att vissa länkar på vår webbplats kan vara affiliatelänkar, vilket innebär att vi får provision på ditt köp. Det låter oss fortsätta skriva artiklar som är gratis att läsa!

Är även du ute efter en sladdlös stavmixer? Vilken tur att du hittat hit! Nedan går vi igenom de bästa sladdlösa stavmixrarna utefter olika behov. Dessutom har vi skrivit en kort köpguide för att underlätta ditt val lite ytterligare (den hittar du i slutet av artikeln). Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Sladdlös stavmixer bäst i test

Bäst i test: KitchenAid sladdlös stavmixer

En svart sladdlös stavmixer med silvrig mixer tillverkad av märket "KitchenAid"
Smidig användning
Kompakt längd
Lätt att rengöra
Inkluderar extra verktyg
Skydd skickas separat

KitchenAid sladdlösa stavmixer kommer topp eftersom den går ett steg längre med sin höga funktionalitet och smarta design.

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna mixer är dess versatilitet. Du kan mixa allt från smoothies till soppor och såser perfekt tack vare den justerbara hastigheten. Stavmixer-armen är löstagbar och utrustad med en 4-punkts klinga i rostfritt stål.

Mixern är 20 cm lång, vilket innebär att du kan använda den i dina djupaste kastruller och tillbringare. Båda delar, armen och klingorna, kan dessutom tvättas i diskmaskin efter användning.

KitchenAid sladdlös stavmixer kommer även med en mixerskål tillverkad av BPA-fri plast. Kärlet har en kapacitet på 700 ml och är graderad för exakt mätning. Tack vare det medföljande locket kan du både förbereda, servera och förvara mat i skålen.

Ett annat praktiskt verktyg som medföljer är ett specialverktyg som skyddar dina köksredskap och grytor vid mixning.

KitchenAid sladdlös stavmixer är alltså ett kompakt och effektivt verktyg som förenklar matlagningen.

Bästa billiga: Severin sladdlös stavmixer

En sladdlös stavmixer med hack visp och potatisstöt tillverkad av märket "Severin"
Lång batteritid
Snabb laddning
Användarvänlig design
Praktiska tillbehör
Mantelställ medföljer ej

Severin sladdlös stavmixer är ett praktiskt och mångsidigt köksredskap i rostfritt stål och med en smidig from som gör den lätthanterlig vid matlagning.

Ett stort plus för denna stavmixer är batteritiden. Du kan fixa upp till 30 soppor på en full laddning och om tiden är knapp, kan du även ladda snabbt och få ut fem soppor på endast 15 minuter.

Med i paketet kommer dessutom en rad användbara tillbehör. Multihackaren klarar av att hantera allt från lökhackning till finmalning av kryddor. Mixerburken med lock erbjuder praktisk förvaring. Potatisstöten hjälper dig mjuka upp rotfrukterna, medan vispen kan användas till allt från vispgrädde till äggvitor.

För att sammanfatta kombinerar Severin sladdlös stavmixer komfort och effektivitet med sin ergonomiska design och långa batteritid. Vi på Divino.se rekommenderar denna stavmixer till den som vill ha en flexibel och kraftfull assistent i köket.

Bäst med kanna: Cuisinart ’Pro Hand’ sladdlös stavmixer

En trådlös stavmixer med tillbehör vid sidan om tillverkad av märket "Cuisinart"
Sladdlös frihet
Mångsidig användning
Lätt att rengöra
Värmetålig
Kraftig vibration

Cuisinarts ’Pro Hand’ sladdlösa stavmixer, ur deras populära Cordless Collection, är ett kraftfullt och praktiskt verktyg att ha i köket.

En av de mest märkbara egenskaperna hos denna stavmixer är såklart dess sladdlösa design, som gör den otroligt mobil. Med denna slipper du trassel och att leta efter eluttag.

Cuisinarts Pro Hand erbjuder även en mixerkanna, för att göra en variation av smoothies, såser och cocktails. Dessutom är den enkel att använda och lätt att rengöra.

Medföljer gör både visptillbehör och hackskål. Stavmixern är även värmetålig upp till 100℃, vilket gör den bra för att blanda soppor och grytor.

För att summera, Cuisinart ’Pro Hand’ tycker vi på Divino.se är en bra stavmixer som erbjuder all den funktionalitet du kan önska dig för tillagning av mat eller bakning.

Bästa sladdlösa stavmixern

Bästa sladdlösa stavmixern – så väljer du

Batteriliv och laddningstid

En bra sladdlös stavmixer bör att vara försedd med ett kraftigt batteri. Den bästa stavmixern bör erbjuda åtminstone 20-30 minuters oavbruten användning för varje laddningstillfälle. Tänk även på laddningstiden.

Tillbehör

Det är fördelaktigt om stavmixern kommer med flera olika tillbehör, för att öka mixerns användningsområden. Detta kan innefatta allt från vispsatser till skalare och blad. Att dessa tillbhör är av hög kvalitet, hållbara och effektiva, är även viktigt.

Lätt att rengöra

Den bästa sladdlösa stavmixern bör vara antingen diskmaskinssäker, med löstagbara delar, eller gå att rengöra enkelt för hand.

Ergonomisk design

Många underskattar vikten av att använda en stavmixer som är bekväm att hålla i. En stavmixer bör vara lätt att greppa, även under längre perioder. Därutöver bör mixerns kontroller vara lättåtkomliga och enkla att hantera.

Justering av hastigheter

Att justera hastigheten på din stavmixer ger dig extra kontroll och flexibilitet. Mixrar med flera hastighetsinställningar låter dig anpassa hastigheten efter de specifika behoven för varje recept.

Styrka och effekt

Sladdlösa stavmixrar varierar mycket gällande effekt. Kraftigare modeller kan hantera hårdare ingredienser, som nötter eller is. Kontrollera wattantalet på din stavmixer för att få en uppfattning om hur kraftfull den är.

Sladdlös stavmixer test

Sladdlös stavmixer test

Först så undersökte vi vilka stavmixrar som erbjuds på marknaden och valde ut de som verkade mest populära för att sedan fördjupa oss i dem. Fördjupningen gjorde vi genom att läsa kundrecensioner och produktbeskrivningar. Baserat på dessa skrev vi egna texter till mixrarna och utvärderade vilka som var bäst.

Källor

Hej, mitt namn är Filip Karlsson. Jag är en passionerad matälskare och skribent som älskar att utforska nya smaker och recept från olika delar av världen. Jag har spenderat en stor del av mitt liv i köket och har en omfattande erfarenhet av matlagning. Bakgrund test